Sant Jordi 2022 - Revetlla


 


Book face amb l'Escola Els Roures i la Llar d'Infants Els petits roures

Les biblioteques tornaran a celebrar l’arribada de la diada dels llibres i les roses amb la Revetlla de Sant Jordi: una programació especial que festeja i exalta els amants de la lectura i els llibres i, com no, també de les biblioteques.

La Revetlla de Sant Jordi esdevé una convocatòria excepcional, festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom a l’entorn de la lectura i les biblioteques. És un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que és possible gràcies a la participació de les biblioteques i les seves xarxes de col·laboradors.

Aquesta serà la desena edició de la Revetlla de Sant Jordi. El 2020 es va haver d'anul·lar amb motiu de l'estat d'alarma per la Covid-19 i enguany, les activitats estaran marcades per les mesures sanitàries per lluitar contra la pandèmia però amb ganes de continuar promovent la cultura des de les biblioteques públiques de tot el territori de Catalunya. Aquesta iniciativa ha arribat a convocar en una sola edició més de 150 biblioteques i 7.000 participants.