Un Sant Jordi diferent i molt +

Aquest serà un Sant Jordi diferent. Malgrat no puguem sortir al carrer, arreu del territori proliferen propostes per celebrar el 23 d’abril a casa.

Es tracta d’una crida a la ciutadania perquè continuï comprant llibres a la llibreria de proximitat. Les llibreries agremiades al directori https://gremidellibreters.cat/llistat-establiments/ atendran comandes, consultes i compres a través de les seves botigues virtuals.

#llibresalaire
És una acció pública per al mateix 23 d’abril a les 12h. del migdia i a les 18h. de la tarda. Consisteix a sortir a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la seva llibreria.

📕    prestats fins al 31 de maig (excepte en el cas d’aquells documents que ja estaven reclamats). Si reps algun avís de retorn de documents, no en facis cas durant aquest temps.

els documents que tens en préstec pots conservar-los a casa fins que les biblioteques puguin reobrir. Ampliem el termini de retorn dels documents
📕   ampliem el termini per recollir els documents reservats fins el 23 de maig.
Recorda que durant aquests dies, i com sempre, pots gaudir dels servei de préstec digital d’#eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules), així com dels continguts digitals de la Biblioteca Virtual.
👉 http://bit.ly/mes_prestats_bv 🔝 "And the winner is..." Vols saber el rànquing dels llibres, pel·lícules i música més prestats del que portem d'any 2020 a les #bibliotequesxbm?   
Recomanem que t'informis de l’actualitat del coronavirus a través de fonts oficials i que segueixis les indicacions de les autoritats sanitàries.