Activitats maig 2018


El dissabte 19 de maig, el club de lectura de la Biblioteca va tenir el privilegi d'acollir l’escriptora Empar Moliner . Havíem estat llegint la novel·la "tot això ho faig perquè tinc molta por".

Des del primer minut es posar el públic a la butxaca. Vam fer un club on hi va implicar a tothom. A la gent que havia llegit al llibre i a la gent que no l’havia llegit, però que es va quedar amb les ganes de fer-ho. Més de seixanta assistents amb un municipi de només sis-cents habitants va ser tot un èxit i amb molta participació per part del públic.
Vam estar una hora, però va ser molt intensa i va passar molt ràpid. També li vam demanar que ens parlés de si era una persona que tenia molta por i va fer la pregunta qui era optimista i ens va parlar de les seves pors.
Va dedicar tots els llibres que els assistents portaven de casa, es va fer fotos, es va interessar per el Centre d'Interpretació de la Bruixeria que hi ha a la planta superior de la biblioteca i també ens va parlar de la coneixença dels pobles veïns d'Olost i l'alcalde de Prats de Lluçanès, ens va convidar anar a córrer amb ella per conèixer l'entorn de Sant Feliu. 
Una xerrada molt reflexiva i intensa amb molt record.
Aquesta activitat ha estat possible gràcies al Programa “Lletres en Viu” de la Institució de les Lletres Catalanes.

Biblioteca Sant Pere Almató de Sant Feliu Sasserra