Exposició de fotos - Els nostres records

Impulsada per la regidoria de Serveis Socials i la Biblioteca municipal s’organitza una iniciativa que té per objectius incrementar el coneixement de la història de Sant Feliu Sasserra per mitjà de la difusió d’imatges antigues i posar en valor l’experiència i els records que conserva la gent de la nostra vila.
Amb aquesta convocatòria es pretén mostrar aquelles imatges que reflecteixin de forma genèrica les formes de vida ja passades: llocs, celebracions, festes populars, esdeveniments històrics, socials o esportius que recuperin la memòria col·lectiva de Sant Feliu Sasserra.
Tots els qui hi vulguin col·laborar hauran de portar les fotografies a la Biblioteca o a l’Ateneu entre els dies 11 de febrer i 4 d'abril de 2013.
A la biblioteca es farà una còpia digital de les fotografies i es retornarà l’original als propietaris. Caldrà completar la informació de la fotografia amb el títol i les dades principals (lloc, data aproximada i descripció de les imatges...). També les podeu enviar al correu electrònic:

bibliotecasfs@gmail.com / https://www.facebook.com/biblioteca.sasserra


Amb el material recollit s’organitzarà una exposició de fotografies a la Biblioteca al mes d’abril, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. Podeu sol·licitar més informació a la Biblioteca o als telèfons 938 819 288 i 938 819 011

Per més informació: http://www.santfeliusasserra.cat/actualitat/agenda/2013/02/11/els-nostres-records