El racó de literatura de Cicle Superior de l'Escola Els Roures

A l'escola Els Roures, aquest curs tenen un racó de Literatura a l’aula. En aquest espai podem conèixer alguns dels principals escriptors catalans de tots els temps i alguns altres d’extrangers prou significatius. Conèixer els nostres autors de poesia, teatre o prosa ens dóna eines per a les nostres creacions escrites.

Fins avui hem conegut Ramon Llull i el seu Llibre de les Bèsties, Miquel Martí i Pol i alguns dels seus poemes, Víctor Català (caterina Albert) i la seva novel·la Solitud, Josep Maria Folch i Torres amb els Pastorets, i les seves Aventures d’en Massagran. També hem començat a parlar de Shakespiare , els gèneres teatrals i el teatre Globe de Londres.
En el cas d’en Massagran, hem pogut assistir a la biblioteca del poble i fer una activitat sobre en Massagran en motiu de l’exposició de 100 anys de Massagran. També hem pogut  escoltar unes fàbules del fill de Folch i Torres de la mà de l’àvia de l’Eloi Bertran dins el marc de la setmana de les famílies.

A través de l'enllaç podeu accedir a algunes fotografies de l’activitat que va portar a terme la Carme de la biblioteca  i també de la lectura de la Montserrat.
http://blocs.xtec.cat/ceipelsroures/2012/02/29/raco-de-literatura-a-cs